Αρχική Σελίδα

Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ευχαριστώ για τα καλά σας εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Άριστη κατάρτιση και τεχνολογική στήριξη που με βοηθάει πολύ.

—— Alisa

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— Greg Henk

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η χημική Co. ΕΠΕ Jingtuo Xiamen είναι γνωστή εμπορική επιχείρηση της ρητίνης και plasticizer PVC. Συνεργαζόμαστε με πολλούς μεγάλους κατασκευαστές στην Κίνα. Για τη ρητίνη PVC εργαζόμαστε στο εμπορικό σήμα Tianhu, ανατολική ελπίδα, Zhongtai, Tianye, Junzheng, Yanhu κ.λπ. Για plasticizer-DOP/DOTP, συνεργαζόμαστε με τους ΤΟΠ πέντε κατασκευαστές της Κίνας, τα προϊόντα τους εγκρίνονται από τους όλους πελάτες μας μέχρι στιγμής. Θα ήμαστε ευτυχείς να πάρουμε τους πελάτες μας για να επισκεφτούμε το εργοστάσιο του συνεργάτη μας.

   

  Η επιχείρησή μας μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, μέχρι στιγμής το συνολικό εισόδημά μας έχει φθάσει σε 500 εκατομμύρια. Μέχρι στιγμής έχουμε την εξαγωγή σε πολλές χώρες όπως το Βιετνάμ, Ινδονησία, Κορέα, Ταϊλάνδη, οι Φιλιππίνες, Τανζανία, Γκάνα, Ινδία, Καμπότζη και ούτω καθεξής. Είμαστε στόχος να επεκτείνει η επιχείρησή μας όλος ο κόσμος και να επεκτείνει η γραμμή προϊόντων μας. 

  Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 • OEM / ODM

  Η επιχείρηση έχει μια αποδοτική τεχνική ομάδα ανάπτυξης, και έχει συσσωρεύσει και έχει κυριαρχήσει μια μεγάλη έκταση της εμπειρίας στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την παραγωγή δειγμάτων, την παραγωγή γραμμών συνελεύσεων, τη διαχείριση του προγράμματος, και τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. Ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών με τα άριστα προϊόντα και της άριστης υπηρεσίας.

 • Ε & Α

  Διοργανώνουμε την ισχυρή ομάδα Ε&Α και το αποδοτικό εργαστήριο. Έντονα πιστεύουμε ότι μέσω της καλής υπηρεσίας μας, θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την ερευνητική αποδοτικότητα αύξησης πελατών μας και να μειώσουμε τις δαπάνες προϊόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)